layer

Etusivu   Taustajoukot   Uutisia  Pentueet  Suunnitteilla   Pentuja   Beast   Nelly   Äxy  Linkit
ESITTELY:
Olen Hanna Kotikangas, ja asun avomieheni Anan kanssa Vantaalla. Ensimmäisen koiran olen saanut kuusi vuotiaana, sekarotuisen mopen nimeltään Kurre. Tämän jälkeen perheeseemme tuli bullterrieri Juntturan Daniela, Iines. Seuraava koira oli labradorinnoutaja Tsarodej Underline, Jenni.  Ensimmäinen rottweiler tuli taloon vuonna 1994,  Alisa eli Tessa ja tämän jälkeen ei ole rotu vaihtunut.

Koulutuskentille eksyin kun otimme Tessalle kaverin, Rottforss Danielin, Beastin. Sieltä sitten ajauduin Uudenmaan alaosaston toimintaan,  olin viisi vuotta UAO:n hallituksessa rahastonhoitajana. Nykyään olen UAO: n toiminnassa mukana enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

Olen  ollut vuodesta 2008 vuoteen 2012 SRY:n hallituksessa, joista viimeiset kolme vuotta yhdistyksen puheenjohtajana.Olen käynyt
koulutusohjaaja-, PK- ja luonnetestitoimitsija-, MH-luonnekuvauksen B-toimihenkilö ja kasvattajan peruskurssin. Olen myös virallinen tunnistusmerkitsijä. Kennelnimen Rott´n Roll sain vuonna 2006, jolloin myös syntyi ensimmäinen pentueemme.
     

Tällä hetkellä kotonamme asustaa kolme rottweileria Finnweilers Nelly , Rott´n Roll Axeman alias Äxy ja Rott´n Roll Bandido alias Tälli.. Beastin kanssa olemme harrastaneet jälkeä, ja nyt Nellyn ja Äxyn kanssa hakua ja Tällin kanssa jonkun verran suojelua. Näyttelyissä tulee myös joskus käytyä. Koirat ovat meille lähinnä rakkaita perheen jäseniä sekä harrastus- että lenkkikavereita.
Toivottavasti viihdytte sivuillamme!